Det er et problem, hvis man sætter fanatikere til at styre samfundet. Fanatikere har det med, ikke kunne tage imod kritik, og mene, at de har det endelige svar. Det er det fascismens fejl er. Når man mener, at man har det “rene svar” og alle andres ideer er ligegyldige, underlødige, uinteressante og forkerte. Så er det næste skridt at brænde deres bøger.

Uheldigvis er vi i Danmark kommet til, at sætte sådan en omgang fascistoide fanatikere til at styre vores natur.

Ok, jeg er ikke en der går stille med dørene, hvis der er optræk til undertrykkelse. Så råber jeg op, og siger fra. Så jeg anerkender, at jeg er pænt provokerende. Hands down, det er jeg. Jeg ved bare, at hvis de her fanatiske rewilding biologer får lov til at gennemføre deres projekter, så kommer det til at ødelægge vores skove, og vil være synd for dyrene. (De fælder bare skovene).

Man kan ikke diskutere med en fanatiker, de afviser bare ens ideer, ligemeget hvad man kommer med.

Det er lidt sjovt, jeg har, dengang jeg havde en lang slåskamp med Ahmadinejad, under Obamas præsidentperiode, så jeg har faktisk mødt muslimske fanatikere, sådan rigtige fanatikere. Ahmadinejad var det reneste udtryk for den iranske revolution.

Men jeg må sige, at disse rewilding forskere slår Ahmadinejad med mange længder. De er ganske enkelt ikke modtageligt for noget som helst. Selv når man fortæller dem, at deres projekt vil blive lukket, hvis de ikke lytter. Så fortsætter de ufortrødent.

Hvis det ikke er udtryk for en bundt fanatikere som har den rene tro, så ved jeg ikke hvad.

Jeg kalder dem trumpister, og det mener jeg faktisk. Dengang Hillary Clinton kæmpede imod Trump under det amerikanske valg, der støttede jeg Hillary Clinton, og kender derfor Trump fra egen erfaring.

Trump var, ligesom disse fanatiske rewildere meget grim i sin mund. Han truede med, at sætte Hillary Clinton i fængsel, han råbte og skreg.

Det er som om, at Facebook har opdraget en generation af mennesker til at bruge hadretorik mod dem de ikke kan lide.

Ligemeget hvor meget man giver dem af chancer, så vil de ikke snakke med en.

De forsøger sig med karaktermord, vil ikke anerkende andres faglighed og så videre.

Skal vi ende et sted, hvor dialogen skal stoppe, eller skal vi være åbne overfor hinanden?

Trumpisterne vil ikke dialogen, og er de så værdige til at ivaretage vores naturs interesser?

G-d og g-derne bevare Danmark.