Inger Støjberg

Så er fr. Inger Støjberg tilbage i politik på Borgen. Hvad sagde jeg, har man lyst til at sige. Lidt sent i forhold til de personer som er en del af netværket. Men ok, velkommen til.

Først vil jeg lige sige, at jeg altså ikke har nogen præferencer, jeg ønsker fr. Støjberg al mulig held i dansk politik, men jeg deler virkelig mange idealer med hende. Det fandt jeg ud af, da jeg snakkede med hende for for et års tid siden. Jeg forsøgte at invitere hende ind i vores lille kunstnerkreds af islamkritikere, fordi vi er enige. Der er hun mere end velkommen stadig, som en ven.

Samtidig rykker det nok lidt ved magtbalancen på højrefløjen. De stemmer hun får, de vil jo går fra andre partier, så det er ikke sikkert, at det bliver så nemt for DF og Nye borgerlige, og hvor der ellers ryger stemmer fra. Men det er der nok ikke så meget at gøre ved.

Venstre har et udfordring med Støjberg, det siger sig selv. Men jeg må nok sige, at de første meldinger fra Støjberg, som er ret forsonlige, det synes jeg peger på et stort overskud. Så vi må se, om man alligevel kan klinke skårene ved en evt. højre regering.

Jeg tror i øvrigt, at det er ved at være sidste chance for venstrefløjen meningsmålingerne taler sit tydelige sprog, og med minkskandalen på vej. Så bliver det nok ikke specielt nemt.

Jeg kan mærke, at jeg er også ved at samle ammunition til valgkampen. Erkendelsen af, at DELE af venstrefløjens økoprojekter er alt andet end humane og oplyste, det giver højrefløjen en klar mulighed for at angribe venstrefløjen på moralen. Det kommer HELT sikkert også til at ske. Venstre som parti, vil gå i offensiven her, men også andre partier. Lad os se, om Støjberg bliver antirewilding. Nu er hun jo landmandsdatter, og kan derfor forstå det potentiale som ligger i manglende dyrevelfærd for de store græssere. Yderligere så mangler vi jo også, at højrefløjen står op for skovbruget som produktionserhverv. Så der er også en interessant politisk slåskamp.

Jeg vil lige understrege, at det ikke er alle indenfor den grønne omstilling, som er så udemokratiske som rewilderne. Jeg har et utrolig godt indtryk af energi sektoren, som jo også formår at spænde utrolig vidt fra vindmøller til atomkraft. Så der er altså et akademisk miljø med nogle fremragende forskere med vid og hjertet det rette sted. At være internationalt helt fremme i skoene, og så samtidig gå så højt op i den lokale forankring. Det synes jeg bare er super god stil. Det er de dygtige, som er de mest ydmyge.

Nu må vi se. DF er direkte truet på livet. Og uanset at de ikke lige har min ryg, så er det stadig utrolig trist for DF.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Previous

Trumpisterne

Next

Inger Støjberg

2 Comments

  1. Hi! We are a think tank counselling Biden, but maybe also Trump, and we admire your philosophical ability to hedge your bets! Could we convince you to participate in a centrist (fish hook) panel in Washington next week? All expenses paid of course!

    • Asger Trier

      Of cause, I would love to go, I would really like to support you. I have appointments the end the week, but if it is in the beginning of the week, I can make it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by Asger Trier Engberg & For Ytringsfriheden