Hvad skal vi gøre med DJØFerne? De er tydeligvis ikke specielt optaget af, at forbedre deres dårlige ry, men fortsætter ufortrødent med at torturere borgerne, og være komplet ligeglad med ret og rimelighed, for ikke at sige borgernes retsbevidsthed og retsfølelse. Vi skal være ærlige med disse problemer vi har med embedsværket, det er selve retsfølelsen som er på spil.

Min erfaring er, det eneste som virker, er at fyre folk.

Den eneste reaktion embedsværket har på kritik er at forsøge at chikanere og forfølge dem som forsøger at få dem til at komme ind på en mere menneskelig kurs. De er udenfor rækkevidde med dialog. De vil ikke diskutere deres dårlige vaner.

Det eneste som bider, er fyresedler.

Jeg ved godt, at det er lidt hårdt, men helt ærligt, er det ikke bedre, at fyre en af de bødler, som sidder på et jobcenter end at lade ham eller hende torturere syge mennesker?

Det samme gælder indenfor journalistik. De er komplet ligeglade med, at der ingen fairness er indenfor journalistikken. Så frem med fyresedlen.

Sådan kan man gentage processen indenfor retssamfundet, medier osv.

Når først halvdelen af DJØFerne er røget ud og sidder og skal snakke med en anden DJØFer på et jobcenter, så kan det være, at de begynder at vise en smule respekt for borgerne.

Det skal lige siges, det er ikke alle DJØFere som er korrumperet moralsk, der er nogen af dem, som er rigtig dygtige. Så man skal fyre, med stor respekt for de DJØFere som har en høj moral.

Det er det eneste som virker.

G-d og g-derne bevare Danmark.