Tillykke kære dronning

Det er alligevel utroligt, at hendes majestæt dronningen har regeret i 50 år.

Det er da ikke så ringe endda, som man siger herovre i Jylland.

Jeg vil gerne lige kippe med flaget, og rejse Dannebrog for hendes majestæt.

Det har været 50 år, fyldt med spændende udvikling, og en udvikling, som, for nogle tings vedkommende, måske har været lidt uheldige, når man forholder sig til, hvad det at være dronning af Danmark handler om. Nemlig, at være folkets beskytter, og danskernes inspiration.

Men sikke en evne hendes majestæt har, til at vende den udvikling vi har, til en god udvikling.

Hjertelig tillykke kære dronning, du er det som skal til, for at Danmark, klarer sig igennem den massive krise, som vi er på vej ind i. Uden din støtte, risikerer vi, at Danmark får det meget dårligt.

Så, vi sætter umådelig pris på det at de er her.

G-d bevare Danmark og det danske monarki.

Previous

Simon Spies

Next

2 Comments

  1. Sehr geehrter Herr Trier! Wir sind eine Gruppe deutscher Royalisten, die Ihre Schriften mit großer Aufmerksamkeit lesen! Könnte es eine Tour in Deutschland sein? Sie wissen mehr über die Monarchie als jeder andere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by Asger Trier Engberg & For Ytringsfriheden