Jeg er med på, at jeg, uden at tænke over det, kom til at skabe lidt splid internt i regeringen.

Det var ikke meningen, og selvfølgelig min skyld. Sorry.

Det er bare ikke kun undertegnede, som har et lille problem. Det understreger et mere dybtgående problem. Problemet er, at det er utrolig svært, at få tre så forskellige partier til at fungere sammen.

Jeg er med på, at jeg har stigende eller dalende stjerne hos de forskellige partier, men i sidste ende, handler det ikke så meget om mig. Min sag, og mine provokationer er i bare en tendens i forhold regeringens samarbejde.

Biden taler meget om Unity, enhed. Noget som Obama faktisk var og er meget optaget af.

Som en modvirkning imod den splittelse som er i samfundet som er et resultat af de nye sociale medier, er det bedste modsvar, at det politiske liv, viser at der er nogen som rent faktisk ikke er på at slås hele tiden, men kan finde ud af at samarbejde.

De sociale medier er en gigantisk udfordring for det politiske system, det understreger min video vist til fulde. Men efter min mening, er vejen ud af problemerne ikke at undertrykke debatten, det kan kun gå galt. Frustrationen vil stige og stige fra borgernes side. Modsvaret er, at komme kritikken i møde, og så vise, at man kan samarbejde.

Når jeg lægger en video op, så er det i virkeligheden en tendens i tiden. Den er ikke udslagsgivende for debatten af socialstaten, den er kun et enkelt udsagn i en række af udsagn, men den kan lade sig gøre, fordi debatten i bund og grund er blevet demokratiseret.

Her er min opgave, som filosof, at forsøge at klæde systemet på, til at kunne håndtere de udfordringer, som systemet mødes med.

Her mener jeg, at åbenhed og transparens er et givent, som vi skal lære at håndtere.

Det er den samling, som Biden snakker om, er udtryk for. At staten ruller med tiden, fremfor imod tiden.

Forandringer (change) kan man enten møde med, ved at tilpasse sig forandringerne og leve med dem, eller man kan bekæmpe forandringerne.

Her er jeg af den klare holdning, at vi skal have en positiv forandring, give borgerne håb.

G-d og g-derne bevare Danmark.