Så er regeringen, langsomt, kommet på banen igen. En af de elementer, som jeg har lagt mærke til, er positive, er Venstres forsvar for landbruget. Det er hr. Uffe Ellemann-Jensen, som er på banen igen.

Da jeg stadig havde TV Frihed, havde jeg mulighed for, at skabe en spændende dialog imellem de forskellige parter på landet. Herunder natur ngo´er og landbruget.

Det kan jeg jo ikke længere, men det betyder ikke, at jeg ikke kan forsøge, konstruktivt, og positivt, at tale dialogen op på landet.

For at forstå landet, så skal man forstå, at højskolen stadig lever i bedste velgående på landet. Bønder er liberale, men de er samtidig oplyste borgere.

Det er altså disse oplyste borgere, som lige har været inde og høre den sidste nye forfatter tale om poesi, og som er Grundtvigianere, som man skal lave aftaler med, for at komme i mål med den grønne omstilling.

Det burde være en overkommelig opgave. Hele ideen med højskolen er jo netop, at give borgerne den folkeoplysning der skal til, for at skabe kompromisser og demokratisk udvikling.

Vi kan skræmme bønderne op i et hjørne, hvor de så vil kæmpe fra, eller vi kan gå i dialog.

Måske var dialogen, den bedste vej.

G-d og g-d’erne bevare Danmark.