Så er der virkelig problemer for regeringen. Her er en analyse af det. Med respekt for alle deltagere af regeringen.

  1. Rwanda modellen er taget af bordet. Rwanda modellen var det som holdt Socialdemokraterne til magten i sidste regeringsperiode. At stoppe støtten til denne model, er stærkt upopulært. Kombineret med den nye koranlov, så er der faneflugt, så det vil noget. Heldigvis har Socialdemokratiet trådt i karakter, og har sat bremsen i. Det er nok meget godt, at fortsætte lidt ned af det spor.
  2. Den grønne omstilling tanker, fordi de ideer som jeg havde er svære at gennemføre uden TV Frihed. Jeg arbejder derfor benhårdt, for at få den del af TV Frihed der kørte den grønne omstilling op og stå igen. Det kommer til at hedde TV Natur, og jeg er næsten færdig med et projektoplæg. Næste skridt er, at finde nogle gode bestyrelsesmedlemmer og noget funding. Når det er på plads, kan vi måske komme videre. Min ide er, at fortsætte ned af stien med kaffedemokrati og samtaler. Jeg vil forsøge at forankre processen i vores højskole, og sørge for at alle er med. Det gælder både venstre og højre. Det skal ske i fælles fodslag.
  3. Venstre skifter for meget, og kommer med for mange nye ideer. Mit bedste råd er; slap af. Lad være med at gå i panik, sæt jer ned, og lav en langsigtet strategi, og fortsæt så med den. Vi kommer, hvis alt går vel, i gang med nogle spændene højskole drevne ideer for landbrug, fiskeri og skovbrug. Det er Venstre hjerteblod, hvis og når det lykkes, så kan det profilere Venstre. Dengang jeg startede min karriere, eller hvad man kalder det, der startede jeg med at gå ud til folket. Gør det, lad være med at sidde i de glittede paladser. Tag ud til kaffebordene og snak med høj og lav. Det er det danskerne har brug for. Ikke mere fancy halløj, men en ydmyg, venlig samtale som sætter kaffedemokratiet i højsædet. Sørg for at lytte til græsrødderne.
  4. Så lige et forsøg med at nå hr. Lars Løkke. Lars, du har ingen interesse i, at rende rundt og slå mig oven i hovedet. Din interesse ligger i, at vi får et samarbejde op og køre. Du kan ikke køre solo, det har aldrig virket, og det kommer ikke til at virke. Så støt mig, i mine projekter, så støtter jeg dig i dine projekter. Vi står samme sted, begge to, og du har brug for, at finde succes, det har jeg også. Jeg arbejder, lige nu, med en spændene fredsprocess i Mellemøsten. Vi har skabt fred imellem jøder og arabere, eller i hvert fald en mulighed. Flet dine prioriteringer ind i det, lyt til hvad jeg siger. Du skal ikke tænke kontrol, du skal tænke fred.

G-d og g-derne bevare Danmark.