Jeg vil gerne lige understrege, mht mit grønne omstillings projekt, som jo egentlig er begyndt at få vinger igen. At det PÅ INGEN MÅDE er et solo politisk projekt for et parti. For at sådan nogle projekter skal lykkes, så er det virkelig vigtigt, at de er politisk brede.

Det skal være noget, som hele folketinget, fra venstre til højre, skal være enige om, og dermed jo altså et fælles folkeligt projekt.

Det er også min ambition, at alle skal være med, og at det skal afspejle sig i bestyrelsen også. Politikere fra højre og venstre, og repræsentanter fra alle fag fra landet.

På den måde er dialogen som princip bygget ind i foreningen fra start.

Så, jeg arbejder videre med at forsøge at få tingene op og stå, og se hvordan vi kan komme i gang med en positive fælles drevet højskoleprocess med det mål at finde nye måder at gøre den grønne omstilling bæredygtig, med 100% respekt for de fantastiske traditioner der jo er på landet.

Så, jeg arbejder videre med projekt TV Natur, og ser hvor det bringer debatten hen.

G-d og g-derne bevare Danmark.