Så er der nyt på TV Natur fronten. Efter at have snakket med Jakob Ellemann, så har jeg ligesom afsøgt flere muligheder for, at forsøge at booste projektet. Nogle ting virker, andre ting virker ikke.

Men, ved lidt af en tilfældighed, har jeg fundet ud af, at den nye borgmester i Aalborg er ret gode venner med den lokale DF´er, som er min gode ven.

Vi har så aftalt, at forsøge at få ørenlyd fra den Socialdemokratiske borgmester, Lasse, for at høre, om han evt. vil være med til at støtte TV natur.

Efter at have tænkt lidt over det, så giver det mening. Aalborg vil jo gerne arbejde med den grønne omstilling, og vi er så tæt på landbrugserhvervene her i Aalborg, at vi jo ikke har en negativ indstilling til landbruget. Der er ikke langt fra Aalborg til Gøl, hvor der, historisk set, var flest minkfarme.

Så Aalborg ligger godt i forhold til at kunne nå landbruget i samtale og dialog.

Hvis det kunne lykkes, så kunne Aalborg, og dermed Socialdemokratiet, blive førende indenfor den grønne omstilling. Hvilket vil være positivt, ikke kun for Socialdemokratiet, men også for Venstre.

Hvis regeringen skal lykkes, så skal der jo være nogle succeser ind imellem.

Så, det kunne måske være spændende.

Så er der hele energi delen, hvor Aalborg jo også har nogle utrolig spændende tiltag.

Så, det knokler vi videre med, og så må vi se, hvor det ender henne.

Yderligere, så har jeg et møde i dag med en af mine veninder, som er meget optaget af, at skabe den folkelige kontakt til naturen. Så vi skal snakke Tiny houses, tingsteder og kontakt til naturen. Det bliver også både hyggeligt og spændende.

G-d og g-derne bevare Danmark.