Det her med kærligheden, er noget vi VIRKELIG filosoferer meget over. Jeg har, igennem mange år, og som en del af MeeToo debatten, forsøgt at holde trådene ude af hinanden.

Jeg mener, at kvinder skal beskyttes imod mænd af voldelig karakter, men at fyre en overborgmester på forventet efterbevilling tyve år efter, det er for meget.

Denne balance, er vel det, som vi forsøger at finde ud af. Kan vi leve med respekt for hinanden, og samtidig også i sikkerhed.

Forsåvidt tror jeg, at mange problemerne handler lidt om, at vi har seksualiseret vores verden. Fri sex og alt det her. Når grænserne bliver mere udflydende, så bliver det også svært at vide hvor grænserne er henne.

Omvendt, så er der også mange klamme typer, som har udnyttet de frie rammer, til alverdens slemme ting.

Da jeg var en del yngre, der var jeg på ølejr, sammen med nogle af mine hippievenner.

Det var hyggelig nok, vi gik på gløder og sad og mediterede og den slags.

På den ene side, var friheden dejlig, vi kunne virkelig være os selv.

Men så var der også bare lige en, som absolut SKULLE rende splitterhans jørgen rundt under hele ølejren.

Deri ligger dilemmaet jo. På den ene side giver friheden plads til afslappethed, på den anden side, skaber det rum for de klamme typer.

Hvordan vi finder balancen, er selvsagt svær. At lovgive os ud af problemerne er mega svært. Jeg var selv meget optaget af den lov imod voldtægt, som blev lavet her for noget tid siden, samtykkeloven. Den var ikke perfekt.

Samtidig, har jeg også været meget optaget af et overgreb imod en ung kvinde ved en massør.

Hvordan vi ligesom finder grænsen, det er ikke nemt. Men det er helt sikkert, at vi skal insistere på at fortsætte diskussionen. For vi skal også være opmærksomme på, hvad som vi mister ved at være så bange for hinanden. Vi mister trygheden, sikkerheden og dermed i sidste ende jo kærligheden.

Og det er ikke så godt.

G-d og g-derne bevare Danmark.