Lige en update, på min situation, og alle de projekter jeg haft kørende.

Som landet ligger lige nu, så giver det ikke forfærdelig meget mening, at fortsætte med den danske del af mine projekter.

Dels er de blevet defundet af regeringen. Altså regeringen har trukket den økonomiske støtte til TV Frihed. Dels er det politiske miljø så destruktivt og undertrykkende for den frie meningsdannelse, at der bare ikke er plads til at mene noget, som ikke sanktioneres af politiet.

Det er ligesom min virkelighed.

Samtidig har jeg en blændende internationalt karriere. Jeg er stærkt involveret i Mellemøsten og konflikterne dernede. Det går rigtig godt.

Efter det, så er der EU, som rigtig gerne vil arbejde med mig. Det sker måske, den amerikanske administration som kører mange af mine ideer, osv.

UK lider for tiden, men grundlæggende, så går min internationale karriere super godt.

Det er lidt svært at balancere det nationale og det internationale for mit vedkommende. Jeg har jo en hel del læsere, og selvom regeringen lige har fyret mig, så virker det som om, at de, i bund og grund, er lidt kede af, at den midterorienterede, konservatisme jeg står for, er røget.

Det kan de jo læse direkte på deres meningsmålinger. Årsagen til at regeringen tanker, er jo, at Moderaterne er Radikale Venstre på en dårlig dag. Moderaternes massive venstresvingning har jo ødelagt både Venstre og Socialdemokraterne.

Jeg siger det bare, hvis Venstre og Socialdemokraterne hægter sig fast på Moderaterne, så er de færdige i dansk politik. Det er den midterorienterede konservatisme, som jeg står for, som var Socialdemokratiets redning. Det var også det som Fogh stod for, og som gjorde Venstre stor. Lex Fogh, står stadig, og den eneste vej for Socialdemokratiet og Venstre, hvis de vil overleve.

Moderaterne er VÆRRE en RV, ud fra et DF perspektiv.

Nu må vi se, hvor jeg ender i dansk politik. Det bliver, som en naturlig konsekvens af, at blive defundet af regeringen, en mindre dominerende rolle.

Men jeg arbejder, stille og roligt, på at finde en balance.

Men TV Frihed og dermed de projekter som var knyttet til dem; TV omsorg, TV natur, er lukkede. Sorry, det er virkeligheden.

Men tak for kampen, so far.

G-d og g-derne bevare Danmark.