Nu er vi ligesom kommet lidt videre i diskussionen af køn og kønsroller. Hvis man lytter lidt til vandrørerne, både dem man må lytte til, og så dem man ikke må lytte til, hvis man vil være “i det gode selskab”, som jo, i øvrigt, består af pædofile ungersvende. Ja, så hører man en enkel betegnelse, som jeg tror vi gode mænd skal tage lidt til os.

Da hr. Krarup gik bort, så var der en betegnelse, som jeg bed mærke i, hans datter fr. Marie Krarup kaldte ham for en hønefar.

Den ramte mig alligevel. Jeg er selv sådan en smart fyr, med tonede solbriller. Men at blive betragtet som en hønefar, det lyder på den ene side utrolig kikset, og så samtidig som noget meget rigtigt.

Hvem vil ikke gå bort med betegnelsen hønefar?

Så har jeg reflekteret lidt over det, og jeg er selv en stolt hønefar. Jeg passer på mine unger som ikke bare en høne faktisk også en høg. Jeg kører dem frem og tilbage fra det ene og andet sted, jeg sørger for, at lade være med at sætte dem i fare.

Jeg er ikke perfekt i mange andre sammenhænge, men jeg er en hønefar.

Ja, jeg er faktisk en stolt hønefar.

På den måde, så er der faktisk også gode mænd, som passer på deres piger. Hønefædre.

I hele diskussionen af kønsroller, så har jeg personligt manglet en skelnen imellem alle de her klamme typer, og så os hønefædre.

Ja, ham der folketingspolitikeren, som tydeligevis er i det gode selskab, han burde da ikke ses sammen med kvinder. Men prøv at høre her, vi hønefædre, vi skal have lov til at køre kvinderne, sikkert til og fra julefrokoster.

Vi skal ikke hænges ud som pædofile politikere, som åbenbart får lov til at sidde, frisk og frejdig på Borgen.

Men, jeg tror også, at det er klart SIGNAL til os hønefædre. Vi skal steppe lidt op.

Når pigerne har brug for et lift, fordi de er bange. Så skal vi give dem et lift. Hvis de generelt er i fare et sted, så skal vi ikke kigge til den anden side, men stille os imellem. Stille og roligt, uden at gribe til vold, men vi skal beskytte de kvinder der omkring os.

Det er et PERSONLIGT ansvar, for os mænd, at være der for de kvinder der er omkring os.

Hvis vi kan blive lidt bedre til det, altså at finde vores indre hønefar frem. Så tror jeg, at verden vil blive bedre, en hønefar er en helt.

G-d og g-derne bevare Danmark.