Redaktion

Redaktør

Asger Trier Engberg

Mail: Asger@rubicon.dk
Tlf: 2712 5191

Iehi Aour

Lad lyset styre, er mit motto. Siden mine første spæde skridt som journalist og meningsdanner på min praktikplads Månedsbladet PRESS, har jeg forsøgt, konsekvent og sandfærdig at oplyse samfundet.

Min største intellektuelle helt er Sokrates, og hans kamp for ytringsfriheden. En kamp som jeg har kæmpet ofte med livet som indsats igennem de sidste femten år her i Danmark.

Historisk set, startede jeg min akademiske karriere på Roskilde Universitet med et projekt om de gamle frihedskæmpere fra København. Jeg var så heldig at blive gode venner med en af de få tilbageværende gamle veteraner fra besættelsen alias “Tom”, nærmere betegnet Per Mortensen. Han var en sej, supersej fyr, som stadig gravede i tyskernes forhold til nazismen, og forsøgte at få noget i gang.

Det var min mentor og forbillede.

Desværre har denne indstiling ikke lige fungeret så godt med de etablerede medier, de vil hellere sidde på deres flade og trykke pressemedelelser. Det har aldrig rigtig været mit temperament, og heller ikke sådan som jeg blev oplært af Per.

Derfor har mit journalistiske virke været primært under jorden på blogs, i samarbejde med hvad der er tilbage af modstandsbevægelsen i Danmark. Primært SIAD, Stop islamiseringen af Danmark og en lille smule med Information.

Politisk er jeg konservativ/kulturradikal. Jeg mener, at nogle elementer af konservatismen er godt. Forsvaret for nationen, kampen for demokratiet, støtten til familien som grundlæggende samfundsinstitution og støtten til religionen.

Mht. Kulturradikalismen, så tilhører jeg her “højrefløjen”, eller det som man vel kan betragte som drengene. Det vil sige Liberal Alliance, DF, store dele af Konservative Folkeparti, Venstre og helt ud til at inkludere alle de nye drenge alliancer som Nye Borgerlige, Rasmus Paludan, For Frihed, Dansk Samling, Uafhængige Demokrater

Det kulturgods jeg mener vi skylder humanismen er primært oplysningstanken, men også menneskeligheden. Mit store ideal Poul Henningsen var en stærk forkæmper for det menneskelige, og var, som den eneste Kulturradikale obs på nazismen fra start, ligesom jeg har været obs på de negative sider af Islam, fra min start som intellektuel.

Jeg har, desværre, måttet lide meget i kamp for demokrati og ytringsfrihed. Dels har jeg haft staten imod mig i mange år. De har brugt deres metoder; Al Capone metoden som består i at stjæle borgeres penge, som de ikke kan lide, og de nye familieødelæggelses metoder. Yderligere har jeg staten under mistanke for at have slået min mor ihjel, og de forsøgte også med min kone.

Det har været rimeligt hårdt, men samtidig hærdet mig politisk. Der skal en del til at overraske mig i dag, og jeg tager ikke tingene så tungt længere.

Det skal lige siges, at jeg var godt klar over hvad der ville ske da jeg gik ind i politik og bestemte mig for at følge Brandes eksempel, men jeg er alligevel utrolig ked af at de slog min mor ihjel. Jeg var, på det tidspunkt, ikke klar over hvor langt staten var parat til at gå.

I dag lever jeg fint, og har nogenlunde styr på min lille familie med to søde unger.

Jeg leverer også en blog til det internationale samfund: www.rubicon.dk.

Jeg håber du har noget ud af din læsning her på Thermopylae.dk. Det er gratis, for ytringsfriheden, demokratiet og Danmarks skyld, så nyd det så længe det varer. Man ved aldrig hvornår der kommer en og forsøger at skyde mig ned. Ligesom de gjorde med min organisation Vilks komiteen her for et par år siden.

G-d bevare Danmark.

3 Comments

 1. kenneth krabat

  “staten slog min mor ihjel” kan jeg kun læse på 2 måder:

  “Den øverste top, som ikke nødvendigvis er den repræsentativt indvalgte og/eller udpegede top, men nogen som “virkelig bestemmer” bestilte et hit på min mor”.”

  eller

  “Staten, underforstået en lovgivende, dømmende og udøvende magt opdelt i mindre semiselvstændige organisationer, hvor f.eks. sundhedsvæsenet er ét, har ladet rammerne for selvbestemmelse skride i en sådan grad, at det f.eks. regnes i orden at injicere terminalpatienter med morfin uden at konsultere familien”.

  Det sidste skete i hvert fald også for mig og min familie.

  So, what is it`?

 2. Asger Trier

  Det sidste.

 3. Thomas Thomsen

  Du har fulstændig ret,de fleste politikere har aldrig gjort op hvad det koster os danskere at have Muslimer og Islamister her i landet jeg har hørt omkring 60 milioner pr år når alt er betalt,synes det også er fint nok men hvorfor brokker de sig altid og kræver, er de ikke flygtninge der får r….fyldt med penge når de sendes hjem, hvorfor skal de have penge når de sendes hjem ??mig bekendt har de fået i pose og sæk mens de har været her, men klager over mange ting,hvorfor rejser de ikke bare hjem når de kan få det bedre der hvor de kommer fra,Fri os for Koranen her i landet+muslimer kræv de skal konvotere til kristendom hvis de vil være her,Men Men,politikkerene har solgt ud af alt dansk og gør det stadig lars lykke gør det for at tækkes med alle i EU,bare tag Marekecs underskriften,hvis vi danske ikke tager os sammen er der ikke mere dansk om 50 år. Hvis vi vil Danmark så stem Nye Borgelige NYE BORGELIGE vil danmark så tag jer sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by Asger Trier Engberg & For Ytringsfriheden