Per Clausen, leder af kommunisterne her i Aalborg er ligeglad med kvinder. Det gik op for mig, efter at have forsøgt at få ham med på et interview ang. massevoldtægten på Park hotel.

Han ignorerede min henvendelse, og det viser sig så, at han faktisk har stemt FOR at hotellet skulle blive midt i Aalborg, EFTER at han er blevet bekendt med at en stakkels ung pige er blevet voldtaget PÅ hotellet.

Efter Köln for et par år siden, havde jeg ellers det indtryk at de unge piger i Enhedslisten lagde sig i selen for at beskytte deres medsøstre. Det synes jeg er flot, og jeg har selv forsøgt at gøre mit. Jeg har, igennem min dansekarriere, mange veninder som er i faregruppen for voldtægterne. Jeg synes også, rent menneskeligt, at det er dybt, dybt forkasteligt. Men her er Per Clausen åbenbart ikke med. Han er med på, at multikulturen trumfer kvinders ret til deres egen krop.

Ja, man kan sige, at han er parat til at OFRE kvinders kroppe i jagten på et multikulturelt ideal.

Jeg kan ikke sige meget om Per Clausens moralske habitus. Mit indtryk har ellers været godt indtil videre, vi bor i samme kolonihave, og jeg har været enig med Enhedslisten i et par ting. Ikke mindst kampen imod blasfemi paragraffen.

Men kampen for kvinders ret til at kunne bestemme over deres egen krop, den er jeg så ikke enig med kommunisterne i, i hvert fald ikke lokalt.

Det er trist, for jeg mener at denne kamp, for at kvinder skal kunne færdes frit, uden at blive klædt ind i burka og hvad det ellers hedder. Og yderligere den menneskelige nedgørelse som ligger i migranternes massevoldtægt, den kamp er kun BEGYNDT, og den stopper, for mig, når jeg ligger i graven.

Kvinder skal have lov til at være frie og stærke, uanset deres hudfarve eller politiske overbevisning.

G-d bevare Danmark.