Så er det slut med Venstre og den borgerlige regering. Med den sidste meningsmåling, hvor venstrefløjen får flertal, så er retningen vist helt klart.

Borgerne har mistet tiltroen til at den borgerlige regering kan levere på udlændinge området. Med den stigende vold, kaos og destruktion, så er det også helt rimeligt, at regeringen viser seriøst initiativ. Men forsvarsreformen som i struktur er minded på at bekæmpe terrorister bliver solgt som et værn imod Rusland, og når man ikke kan nosse sig samme til at få gjort med ghettoiseringer, på trods af at det var hele salgspointen med regeringen, så står det sløvt til.

Jeg er sådan set ligeglad, venstrefløjen bruger mig ligesåmeget som højrefløjen, så min magt er uindskrænket, ja den er endda en smule højre idet venstrefløjen virker lidt mere handlekraftige end højrefløjen.

Men, det er konsekvenserne af den uduelige politik Venstre fører, som vil ødelægge ikke bare Venstre men en stor del af landet. Det var bare at sparke bolden i mål, den lå lige foran, så svigter modet i sidste sekund.

Det vil betyde, sandsynligvis, at Venstre er ude af magtspillet i mange år, måske endda for evigt. Den optur hr. Anders Fogh Rasmussen skabte, den er nu endelig ovre for Venstre.

Trendens er helt entydige i Vesteuropa, oprøret imod den herskende politiske ideologi med multikulturalisme og tvangsindførelse af fattige migranter fra muslimske lande er floppet helt vildt. Vi skal helt tilbage til reformationen for at finde vælger og borgervandringenger af den størrelse. Det er et historisk idiotiske politisk valg som de siddende politikere har været ude i.

Det kan man ikke kæmpe imod rent politisk, der er det bare at svømme med strømmen og så håbe på man ikke drukner.

Så nu drukner Venstre, for man kan ikke svømme imod strømmen i så dynamisk en politisk udvikling.

Man kan prøve og så gå under.

Man kan så oven i købet ikke sige, at Venstre ikke har haft andre valg. Som noget unikt har Venstre faktisk et seriøst, humanistisk, velforberedt valg. Det har de ikke i andre lande, så det gør det endnu mere stupidt.

Men, ok. Hvis Venstre ikke vil gøre noget ved migrationen, så må vi forsøge med Venstrefløjen. Det kan være de har lidt mere initiativ.

G-d bevare Danmark, for det bliver ikke Venstre som kommer til det, desværre. Man havde håbet.