Så nu kommer der snart ikke flere kritiske artikler omkring DR herfra Thermopylae. Hvis de ikke snart rykker sig, så må man bare erkende, at de er udenfor pædagogisk rækkevidde, og så må vi stille og roligt skære dem væk. 

Men her er en forklaring, som DR forhåbentlig kan forstå.

DR startede som en højskoleradio. Julius Bomholt, en stor højskolemand, startede den danske radiofoni. Her er et citat af ham.

En virkelig kulturpolitik må til det yderste være frisindet. Vil man kultivere demokratiet, må man først og fremmest demokratisere de ydre vilkår for kulturelt arbejde ud fra mottoet, nok støtte men ikke dirigere.

Det fungerede da også fint indtil 68´erne tog over. Hvis man følger lidt med i debatten omkring 68´erne så er det efterhånden også klart, at DR her lod sig kuppe af en fascistoid, antisemitisk, demokrati fjendtlig filosofi. 

Det var ikke alle 68´ere der var antidemokratiske, Preben Vilhjelm forklarer, at han demokratiserede VS, hvilket man også kan se i dag i Enhedslisten. Det demokratiske motiv er stærkt helt ude på venstrefløjen. 

Men selv Vilhjelm indrømmer, at den KGB styrede infiltration som hans generation stod for, var både antidemokratisk, voldelig og antisemitisk. 

Altså en klassisk fjende af det humanistiske demokrati. 

Sådan er det. 

Til forskel fra tidligere politiske bevægelser var 68 revolutionen så oven i købet uklar, idet de grundlæggende ideer simpelthen ikke kan siges åbenlyst. Det var typisk musikere som Bob Dylan og John Lennon som stod for spredelsen af kommunismen. “Imagine” og “All along the watchtower”.

Det vil sige, at kommunismen som jo i bund og grund havde udviklet sig til et diktatur, først efter Stalin forlod den demokratiske sag ved Spaniens krigen, og derefter efter at han optog Nazisternes propaganda metoder i kommunismen. 

Da 68´erne blev kommunister, var kommunismen sådan set færdig som idesystem. Ja man sige, at den døde med Stalins overtagelse af ideen. 

Så det var et dødt gespenst 68´erne kastede sig over, sminket med musik og smarte typer, men selv et sminket lig lugter, og det gjorde 68´erne også. 

Så det regime 68´erne installerede i DR, altså musikken, censuren, propagandaen var bare det sidste suk fra en døende ideologi. Russerne har for længst forladt ideer, de kunne ikke holde det ud. Nu følger de mig.

Med andre ord, DR har levet på en løgn de sidste 50 år, det har resten af de institutioner som 68´erne erobrede også. 

For DRs vedkommende, så er det ret enkelt hvad der skal til. Nu siger jeg det for sidste gang, og så gider jeg ikke at sige det mere. 

DR skal tilbage til rødderne. Til Julius Bomholt. 

Bomholt tilhører en filosofi som dels er unik dansk, og dels er kommunismen langt, langt, langt overlegen. 

Grundtvig kendte virkelig til hvordan den teoretisk ide er skruet sammen, og så var han unikt original. 

Han VIDSTE, at Danmark oprindeligt havde været et tings demokrati (heraf navnet Folketinget), det forsøgte han at genoplive med et unikt POSITIVT udsyn. Ikke noget med eksamener og den sorte skole, frie, kreative, glade unge mennesker. 

Grundtvig vidste, at et demokrati kun fungerer, når FOLKET er oplyst. Hermed folkeoplysning. 

Frihed til fællesskab, det hele menneske, hånden og ånden. 

DET er DRs egentlige mission. At bidrage folket med oplysning. 

Tinget fungerer nemlig kun, hvis folk dukker op og ALLE er velkommen. 

Se det nu for pokker for jer.

En forårsdag i maj for 1500 år siden. Alle ager til ting for at diskutere lov og løse konfliktet, og vælge konge. 

Der er forår i luften og alle er glade. 

På tinget kaster fritænkere og vølver sig ud i snak og kalas, der udkæmpes kampe mellem højre lyshårede krigere og det hygges og danses. 

Dette ideal er det DR SKAL stræbe imod. Det danske ting har mange, mange fjender. Og det danske samfund har ganske enkelt ikke råd til, at dets medier ikke er vågne og beskytter og sætter ordentlige rammer for tinget. 

Nu har DR gået en dødsdans i 50 år, og svigtet tinget. Hvis det ikke retter ind og stiller sig på demokratiets side igen. Så er det mere til besvær end hjælp for demokratiet. 

Ja, rent faktisk er det en demokratiets fjende. 

G-d bevare Danmark.